Info ja hinnasto

WilmaRobotti

WilmaRobotti -esite

WilmaRobotti -palvelun esite. Täältä löydät esimerkkejä Primus-automaatioista ja automaattisista Wilma-viesteistä.

Hinta on primus-kohtainen

MultiPrimusta käyttävät kunnat saavat siis palvelun käyttöönsä yhdellä hinnalla kaikkiin kouluihin.

Haluatteko kokeilla palvelua ilmaiseksi?

Se onnistuu, ottakaa vain yhteyttä!

Viestejä voi vaihtaa

Hinnaston esimerkkiviestejä voi valita ristiin mielin määrin tai keksiä vaikka omiakin! Voit siis koostaa esimerkiksi haluamasi neljän viestin paketin.

Haluatteko tarjouksen?

Teen mielelläni tarpeitanne vastaavan tarjouksen!

WilmaRobotin HINNASTO

enintään 4 automaatiota

400 / vuosi
  • PrimusQuery määrittelyt
  • Kaikki muutostyöt määrittelyihin
  • Wilma-viestit
  • Yleinen konsultaatio
  • ESIMERKIKSI: 1. uudet hakemukset 2. uudet päätökset 3. poissaolon huolirajat 4. tieto tukipapereista

5-999 automaatiota

600 / vuosi
  • PrimusQuery määrittelyt
  • Kaikki muutostyöt määrittelyihin
  • Wilma-viestit
  • Yleinen konsultaatio
  • EDELLISTEN LISÄKSI: 5. uudet kurinpitotoimet 6. omia lomakkeita täytetty/muutettu 7. tuntimerkinnät (myöhästymisten määrä, plussien määrä) 8. kehotus on annettu tai se on kuitattu 9. tuntimerkinnän muuttaminen tukitoimeksi (esim tukiopetus-tuntimerkintä tukiopetus-tukitoimeksi) 10. oppilas on saanut tietyn määrän jälki-istuntoja 12. muistiot 13. selvittämättömät poissaolot huoltajalle selvitettäväksi 14. Primuksen kenttien automaattista täyttämistä (esim Wilman käyttäjätunnus -kenttään automaattisesti sukunimi.etunimiXX jne) 15. Mitä mieleenne tuleekaan?

Tarjoan apuani myös muissa Primus/Wilma -asioissa, kuten esimerkiksi Suomi.fi-palveluun toimitettavan metadatan laatimisessa tai sähköisten lomakkeiden laatimisessa tms. Apuni on käytettävissä hintaan 60€/tunti. Ota yhteyttä!

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24%.

Miten palvelu toimii?

Palvelu hyödyntää Visman PrimusQueryä tiedon hakemiseen. Tämä liikenne on päästä päähän salattu. Palvelu hyödyntää Visman Wilmaan sisällyttämää rajapintaa (REST/API JSON) Wilma-viestien lähettämiseen. Tämäkin liikenne on päästä päähän salattu. Tiedon hakemiseen vaaditaan PrimusQuerylle oma käyttäjätunnus teidän Primukseen. Wilma-viestien lähettämiseen tarvitaan API-avain (pääkäyttäjä pystyy luomaan) ja käyttäjä esimerkiksi Primuksenne Henkilökunta-rekisteriin. Neuvon ja autan näissä vaiheissa. Neuvonta sisältyy hintaan.

PrimusQueryllä haetaan tietoa asiakkaan Primuksesta. Laadin oikeanlaiset PrimusQuery-määritelmät asiakkaan toiveiden ja eri rekistereissään käyttämien kenttien perusteella. PrimusQuery-määritysten tekeminen sisältyy hintaan.

Tiedon hakemiseen ja lähettämiseen käyttämäni palvelin sijaitsee EU-alueella. Asiakkaan järjestelmästä haettava tieto on tallennettuna palvelimelle maksimissaan vuorokauden kerrallaan ja se poistetaan aina vuorokauden päätteeksi. Mitään tietoa ei siis jää talteen. Palvelimella oleva tieto on myös jatkuvasti kryptattu.

Asiakkaiden sanomaa

"Hei ja kiitos! Olipa nopeaa toimintaa! Tämä helpottaa ja nopeuttaa asiakirjojen täyttöä ja käyttöä huomattavasti."
Rehtori-sivistysjohtaja