Info ja hinnasto

WilmaRobotti

WilmaRobotti -esite

WilmaRobotti -palvelun esite. Täältä löydät esimerkkejä Primus-automaatioista ja automaattisista Wilma-viesteistä.

arkistorobo

ArkistoRobotti -esite

ArkistoRobotti -palvelun esite. Täältä löydät tietoa koulun asiakirjojen automaattisesta siirtämisestä asiakkaan sähköiseen arkistoon.

Hinta on primus-kohtainen

MultiPrimusta käyttävät kunnat saavat siis palvelun käyttöönsä yhdellä hinnalla kaikkiin kouluihin.

Haluatteko kokeilla WilmaRobottia ilmaiseksi?

Se onnistuu, ottakaa vain yhteyttä!

Viestejä voi vaihtaa

Hinnaston esimerkkiviestejä voi valita ristiin mielin määrin tai keksiä vaikka omiakin! Voit siis koostaa esimerkiksi haluamasi neljän viestin paketin.

Haluatteko tarjouksen alle neljästä erilaisesta viestistä?

Teen mielelläni tarpeitanne vastaavan tarjouksen!

WilmaRobotin HINNASTO

Hinta sisältää kaiken; aloituspalaverit, määrittelyt, muutostyöt, viestit jne jne.

enintään 4 automaatiota

400 / vuosi
 • PrimusQuery määrittelyt
 • Kaikki muutostyöt määrittelyihin
 • Wilma-viestit
 • Yleinen konsultaatio
 • ESIMERKIKSI: 1. uudet hakemukset 2. uudet päätökset 3. poissaolon huolirajat 4. tieto tukipapereista

5-999 automaatiota

600 / vuosi
 • PrimusQuery määrittelyt
 • Kaikki muutostyöt määrittelyihin
 • Wilma-viestit
 • Yleinen konsultaatio
 • EDELLISTEN LISÄKSI: 5. uudet kurinpitotoimet 6. omia lomakkeita täytetty/muutettu 7. tuntimerkinnät (myöhästymisten määrä, plussien määrä) 8. kehotus on annettu tai se on kuitattu 9. tuntimerkinnän muuttaminen tukitoimeksi (esim tukiopetus-tuntimerkintä tukiopetus-tukitoimeksi) 10. oppilas on saanut tietyn määrän jälki-istuntoja 12. muistiot 13. selvittämättömät poissaolot huoltajalle selvitettäväksi 14. Primuksen kenttien automaattista täyttämistä (esim Wilman käyttäjätunnus -kenttään automaattisesti sukunimi.etunimiXX jne) 15. Mitä mieleenne tuleekaan?

ArkistoRobotin HINNASTO

käyttöönotto

500
 • Kaikki määritystyöt
 • Sisältää 6 kuukautta kokeilukäyttöä

vuosihinta

900 / vuosi
 • Oppilaskortit
 • Arviointikeskustelut
 • Välitodistukset
 • Lukuvuositodistukset
 • Päättötodistukset
 • Erotodistukset
 • Pedagogiset asiakirjat
 • Hakemukset ja päätökset
 • VASUt
 • jne

Muiden palveluiden HINNASTO

Automaattiset siirrot Wilmasta Aura-oppilashallintojärjestelmään

kysy tarjous / vuosi
 • Primukseen sisäänrakennettu Aura-siirto vaatii manuaalista työtä eikä sen tuottama siirtotiedosto ole jokaisessa Primus-ympäristössä täysin luotettava, sillä se hakee tietoa sellaisista rekistereistä/kentistä, joita asiakkaat ovat voineet vuosien aikana säätää ja vaihdella ilman käsitystä, että ne vaikuttavat myös Aura-siirtoihin.
 • Laadin juuri teidän Primukseen sopivan automaattisen siirtotiedoston, johon tulostuu oppilaan todellinen tilanne oikein Auran vaatimilla koodeilla.
 • TiedonsiirtoRobotti huolehtii syntyneen tiedoston tietoturvallisesta siirtämisestä SiiriNet-palvelimelle.

Tarjoan apuani myös muissa Primus/Wilma -asioissa, kuten esimerkiksi Suomi.fi-palveluun toimitettavan metadatan laatimisessa tai sähköisten lomakkeiden laatimisessa tms. Apuni on käytettävissä hintaan 60€/tunti. Ota yhteyttä!

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV 24%.

Miten WilmaRobotti toimii?

Palvelu hyödyntää Visman PrimusQueryä tiedon hakemiseen. Tämä liikenne on päästä päähän salattu. Palvelu hyödyntää Visman Wilmaan sisällyttämää rajapintaa (REST/API JSON) Wilma-viestien lähettämiseen. Tämäkin liikenne on päästä päähän salattu. Tiedon hakemiseen vaaditaan PrimusQuerylle oma käyttäjätunnus teidän Primukseen. Wilma-viestien lähettämiseen tarvitaan API-avain (pääkäyttäjä pystyy luomaan) ja käyttäjä esimerkiksi Primuksenne Henkilökunta-rekisteriin. Neuvon ja autan näissä vaiheissa. Neuvonta sisältyy hintaan.

PrimusQueryllä haetaan tietoa asiakkaan Primuksesta. Laadin oikeanlaiset PrimusQuery-määritelmät asiakkaan toiveiden ja eri rekistereissään käyttämien kenttien perusteella. PrimusQuery-määritysten tekeminen sisältyy hintaan.

Tiedon hakemiseen ja lähettämiseen käyttämäni palvelin sijaitsee EU-alueella. Asiakkaan järjestelmästä haettava tieto on tallennettuna palvelimelle maksimissaan vuorokauden kerrallaan ja se poistetaan aina vuorokauden päätteeksi. Mitään tietoa ei siis jää talteen. Palvelimella oleva tieto on myös jatkuvasti kryptattu.

WilmaRobotti toimii ainoastaan tiedon käsittelijänä, ei rekisterinpitäjänä.

Miten ArkistoRobotti toimii?

Palvelu hyödyntää Visman PrimusQueryä ja Wilman rajapintaa tietojen ja dokumenttien hakemiseen. Kumpikin rajapinta on päästä päähän salattu. 

Aloituspalaverissa määritellään haluamanne arkistoitavat dokumentit ja otetaan tarvittaessa sähköiseen arkistointiin liittyviä kenttiä esille. Samalla luodaan oikeanlaiset tulosteet arkistoitavista dokumenteista, joihin ArkistoRobotti pääsee käsiksi.

Testausvaiheen jälkeen voidaan ArkistoRobotti kytkeä tuotantoon. Käyttäjä merkitsee Primuksessa tai Wilmassa oppilaan tai dokumentin sähköisesti arkistoitavaksi. ArkistoRobotti käy hakemassa oikeat dokumentit ja taustatiedot automaattisesti palvelimelleen, joka sijaitsee EU-alueella. Asiakkaan järjestelmästä haettava tieto on tallennettuna palvelimelle maksimissaan vuorokauden kerrallaan ja se poistetaan aina vuorokauden päätteeksi. Mitään tietoa ei siis jää talteen. Palvelimella oleva tieto on myös jatkuvasti kryptattu.

ArkistoRobotti muuntaa haetut PDF-tiedostot PDF/a-muotoon, joka sopii paremmin pitkäaikaiseen säilytykseen. Tämän jälkeen ArkistoRobotti lähettää salatulla yhteydellä PDF/a-tiedostot ja taustatiedot sähköisen arkistoinnin järjestelmään, jonne ne tallentuvat oikeiden metadatojen ja hakusanojen kera. Lopuksi ArkistoRobotti vie Primukseen oikealle kortille tiedot sähköisen arkistoinnin päivämäärästä. Lopuksi haetut tiedot poistetaan palvelimelta.

ArkistoRobotti toimii ainoastaan tiedon käsittelijänä, ei rekisterinpitäjänä.

Hei ja kiitos! Olipa nopeaa toimintaa! Tämä helpottaa ja nopeuttaa asiakirjojen täyttöä ja käyttöä huomattavasti.

Rehtori-sivistysjohtaja

Loistava toiminnallisuus!

Rehtori

Kerrankin joku, jolla syvällinen ymmärrys Primuksesta ja puhui samaa kieltä.

Pääkäyttäjä

Parasta Primus-konsultointia, jota olen saanut.

Rehtori

kokkola
nokia
ruokolahti
kemi
Kemin kaupunki ei toimi suosittelijana emmekä anna arvioita saadusta työstä tai palvelusta.