Info ja hinnasto

Tarjoan jatkuvan automatisoidun palvelun Wilman automaattisten viestien lähettämiseen haluamienne kriteerien perusteella. Kuukausihinta sisältää kaikkien vaadittavien PrimusQuery-määritelmien tekemisen sekä tiedon lähettämisen sähköpostina, tekstiviestinä tai Wilma-viestinä. Tämän palvelun hinta riippuu tarpeisiinne räätälöityjen automaattiviestien määrästä:

  • 1-4 erilaista automaattiviestiä: 40€/kk, ilmainen kokeilujakso yhdellä räätälöidyllä ilmoitusviestillä
  • 5-8 erilaista automaattiviestiä: 60€/kk
  • 9-12 erilaista automaattiviestiä: 80€/kk
  • 13-16 erilaista automaattiviestiä: 100€/kk

Hinta on Primus-kohtainen, joten multiPrimusta käyttävät kunnat saavat palvelun käyttöönsä kaikkiin oppilaitoksiinsa yhdellä ja samalla hinnalla!

Tarjoan apuani myös muissa Primus/Wilma -asioissa, kuten esimerkiksi Suomi.fi-palveluun toimitettavan metadatan laatimisessa tai sähköisten lomakkeiden laatimisessa tms. Apuni on käytettävissä hintaan 60€/tunti. Ota yhteyttä!

Kaikkiin hintoihin lisätään ALV24%.

Haluatteko kokeilla palvelua ensin yhdellä automaattiviestillä ilmaiseksi? Se onnistuu, ottakaa vain yhteyttä!

Miten palvelu toimii?

Palvelu hyödyntää Visman PrimusQueryä tiedon hakemiseen. Tämä liikenne on päästä päähän salattu. Palvelu hyödyntää Visman Wilmaan sisällyttämää rajapintaa (REST/API JSON) Wilma-viestien lähettämiseen. Tämäkin liikenne on päästä päähän salattu. Tiedon hakemiseen vaaditaan PrimusQuerylle oma käyttäjätunnus teidän Primukseen. Wilma-viestien lähettämiseen tarvitaan Vismalta API-avain (saa ilmaiseksi pyytämällä) ja käyttäjä esimerkiksi Primuksenne Henkilökunta-rekisteriin. Neuvon ja autan näissä vaiheissa. Neuvonta sisältyy kuukausimaksuun.

PrimusQueryllä haetaan tietoa asiakkaan Primuksesta. Laadin oikeanlaiset PrimusQuery-määritelmät asiakkaan toiveiden ja eri rekistereissään käyttämien kenttien perusteella. PrimusQuery-määritysten tekeminen sisältyy kuukausimaksuun.

Tiedon hakemiseen ja lähettämiseen käyttämäni palvelin sijaitsee Suomessa. Asiakkaan järjestelmästä haettava tieto on tallennettuna palvelimelle maksimissaan vuorokauden kerrallaan ja se poistetaan aina vuorokauden päätteeksi. Mitään tietoa ei siis jää talteen. Palvelimella oleva tieto on myös jatkuvasti kryptattu.