automaattinen wilma-viesti muuttuneesta tuen vaiheesta

Automaattinen Wilma-viesti koulusihteerille oppilaan muuttuneesta tuen vaiheesta

Primuksen tietokantaan tuotetaan jatkuvasti valtavasti dataa, lähinnä Wilman kautta. Sinne tallentuu oppilaan arvioinnit, poissaolot, tuntimerkinnät, kurinpitotoimet jne. Yksi oleellinen tiedon osa-alue on oppilasta koskeva tuki, johon liittyvää tietoa tallennetaan Wilman tukitoimiin ja pedagogisiin asiakirjoihin.

Primus/Wilma -yhdistelmällä on mahdollista automatisoida muuttuneen tuen vaiheen tiedottaminen esimerkiksi koulusihteereille.

Opettajan arki on täynnä yhtä ja toista, ja niinpä käykin usein niin, että tuen paperit tehtyään opettaja ei muista erikseen infota koulusihteeriä oppilaan tukitilanteessa tapahtuneista muutoksista. Tällöin taas koulusihteerin tilastot eivät välttämättä ole ajantasalla. Pahimmillaan se johtaa siihen, että oppilaan tukitiedot ovat myös KOSKI-järjestelmässä virheelliset, jolloin se saattaa heijastua myös oppilasta koskeviin rahoituksiin.

Wilma-viesti automaattisesti

Onneksi Primus/Wilma -yhdistelmällä on mahdollista automatisoida muuttuneen tuen vaiheen tiedottaminen juuri esimerkiksi koulusihteereille. Primuksesta voidaan hakea dataa uusista pedagogisista asiakirjoista ja niiden sisältöä voidaan ohjelmallisesti lukea ja verrata oppilaan nykytilanteeseen. Jos ohjelma huomaa, että oppilaan nykyinen Tuen vaihe eroaa Siirto tuen vaiheeseen -kenttään syötetystä tiedosta, lähettää ohjelma asiasta Wilma-viestin sille koulusihteerille, jolle kyseisen oppilaan asioiden hoito kuuluu.

Näin opettajalla on yksi asia vähemmän muistettavana ja hoidettavana, ja senkin työpanoksen voi käyttää opettamiseen ja oppilaan kohtaamiseen. Onko teillä tarvetta tällaiselle tai muunlaisille automaattisille Wilma-viesteille? Ota yhteyttä, niin automatisoidaan tiedonkulkunne!

automaattinen wilma-viesti muuttuneesta tuen vaiheesta
automaattinen wilma-viesti muuttuneesta tuen vaiheesta